Influencer Japke Janneke over het belang van spierverzorging

Een goede verzorging van je spieren is essentieel voor spierherstel, prestatieverbetering en blessurepreventie. Wie zichzelf regelmatig met olie masseert voor en na de training, wordt minder blessuregevoelig en kan zelfs intensiever trainen. Arnica Sport Massageolie stimuleert de doorbloeding en zorgt voor verwarming en ontspanning van spieren.

Japke Janneke

Marathonloopster Japke Janneke is in training om alle majors te lopen. Alleen Tokio ontbreekt nog op haar imposante erelijst. Onlangs finishte ze in Boston in een pr van 3.15. ‘Ik liep tien minuten sneller dan ooit op de marathon. En dat in Boston, het is een heuvelachtig parcours.’ Japke prijst zich gelukkig dat ze nooit geblesseerd is. Misschien komt het wel doordat haar beide ouders fysiotherapeut zijn en al sinds ze zich kan heugen de Arnica Massageolie van Weleda gebruiken. ‘Ik laat me regelmatig door mijn vader masseren met de Arnica Sport Massageolie om mijn spieren soepel en los te houden. Soms heb ik wat irritatie aan mijn spieren en zitten er knopen, dan is het fijn als die worden losgemaakt. Eigenlijk ken ik geen andere sportmassageolie dan deze, omdat we het al jarenlang gebruiken.’

Maak kans op een Weleda Sportpakket

Ga naar Weleda.nl/runningnl en vul het formulier vóór 1 augustus 2019 in en maak kans op een van deze luxe sportpakketten. Iedere deelnemer ontvangt een kleine attentie.

(advertorial)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?