Inschrijving 6e Kasteelloop De Halve van De Haar geopend

Op zondag 14 juni 2020 vindt de 6e editie van de Kasteelloop De Halve van De Haar plaats. Loopfanaten kunnen zich vanaf vandaag via www.dehalvevandehaar.nl inschrijven voor deze prachtige loop. De deelnemers worden dit jaar ontvangen in de Kasteeltuinen, dit biedt de lopers een prachtig uitzicht op Kasteel de Haar terwijl ze zich voorbereiden op hun sportieve uitdaging. Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni.

Prachtige parcoursen voor iedereen

Met een uniek parcours door het park en de tuinen van Kasteel de Haar staat De Halve van De Haar garant voor het mooiste loopevenement van Midden-Nederland. Onderweg genieten de deelnemers van de muzikale animatie en de prachtige natuur. Je loopt langs wateren, over groene lanen, langs poorten en ophaalbruggen met als hoogtepunt de torens van het Kasteel. Kasteelloop De Halve van De Haar kent diverse onderdelen voor jong en oud: halve marathon, 10 km, 5 km en jeugdlopen, voor elk wat wils.

Nieuw: De Kasteelwandeling van De Haar

Nieuw dit jaar is De Kasteelwandeling van De Haar op zaterdag 13 juni. Een unieke wandeltocht waarbij de wandelaars kunnen genieten van het park, de kasteeltuinen en de prachtige natuur in de omgeving van Kasteel De Haar. Naast actief bezig zijn biedt dit wandelevent een beleving voor jong en oud! Er kan gekozen worden voor een parcours van 10 km of 20 km. Met de start en finish in de kasteeltuinen wordt dit een wandeling die de deelnemers niet snel zullen vergeten.

Programma

Het programma van de Kasteelloop De Halve van De Haar ziet er als volgt uit:

Zondag 13 juni
Start tussen 9:30 en 11:00 uur De Kasteelwandeling van De Haar

Zondag 14 juni
09:30 uur: De Jeugdloop van De Haar 1 km
09:40 uur: De Jeugdloop van De Haar 2 km
10:00 uur: De Tien van De Haar
10:50 uur: De Halve van De Haar
13:30 uur: De Vijf van De Haar

Nieuwe organisator

De organisatie van Kasteelloop De Halve van De Haar is vanaf editie 2020 in handen van Golazo Sports Nederland. Golazo Sports Nederland staat garant voor sterke, professionele en innovatieve sportevenementen en heeft jarenlange ervaring opgebouwd bij grote sportbelevenissen zoals de NN Marathon Rotterdam, NN CPC Loop Den Haag, 4 Mijl van Groningen, Rotterdam Night Walk, Singelloop Utrecht en de KLM Urban Trail Series.

Mario Kadiks, CEO van Golazo Sports Nederland, geeft aan zeer verheugd te zijn met deze mooie uitbreiding op het portfolio. “We willen mensen dagelijks in beweging brengen en met dit mooie sportevenement in een prachtige omgeving met een unieke start- en finishlocatie kunnen we een nog bredere doelgroep bereiken”.

Kasteel de Haar

Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het Middeleeuwse kasteel kenmerkt zich door de rijke en extravagante geschiedenis en de vele bijzondere verhalen die achter de kasteelmuren schuil gaan. Kasteel de Haar geeft een uniek inzicht in het flamboyante leven van de familie van Zuylen in de 20ste eeuw.

Met de Kasteelloop De Halve van De Haar worden het bijzondere kasteel, het prachtige park en de tuinen en de natuurrijke omgeving van Haarzuilens sportief omarmt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?