Inschrijving voor diverse Urban Trails 2024 is geopend!

Ren jij straks ook door een kerk, restaurant of theater? Maak je dan klaar voor een sportieve ontdekkingstocht dit voorjaar want de inschrijvingen voor de Urban Trails in Rotterdam, Utrecht en Breda zijn geopend!

De Urban Trail is een bekend concept waarbij Nederlandse steden ontdekt worden via een avontuurlijke en stedelijke verkenningsloop door onder andere gebouwen, theaters, stadions en steegjes. Het is een toegankelijke loop waarbij er gekozen kan worden voor een korte route van 5-6 kilometer of een lange route van 12-14 kilometer. Er is geen tijdsregistratie waardoor de focus op gezelligheid en het verkennen van een stad ligt. Hardlopers van alle niveaus kunnen meedoen. In de komende periode worden steeds meer locaties toegevoegd aan de verschillende routes.

Ontdek de Havenstad – 24 maart

Op zondag 24 maart zullen duizenden lopers de Havenstad ontdekken tijdens de Urban Trail Rotterdam. De zevende editie van de Urban Trail Rotterdam biedt deelnemers een onvergetelijk parcours die ze de zuidelijke kant van Rotterdam laat verkennen. Deze sportieve run is ook een perfecte voorbereiding op de NN Marathon Rotterdam die drie weken later zal plaatsvinden. Samen met vrienden en familie kan de marathonstad op een ontspannen manier verkend worden.
Van moderne architectuur tot historische iconen, hardlopers zullen via het parcours het karakter van Rotterdam op een unieke manier ervaren. Locaties zoals Foodhallen, de Padelclub Rotterdam en kunstorganisatie All Caps openen dit jaar hun deuren voor de lopers van de Urban Trail.

Het is voor deelnemers vanaf nu mogelijk om zich in te schrijven via de website: www.rotterdamurbantrail.nl/inschrijven/.

Dompel je onder in de Domstad – 1 april

Op paasmaandag 1 april zal Utrecht centraal staan voor een stedelijke verkenningsloop. Deze run is de perfecte mogelijkheid om met je vrienden en familie tweede paasdag sportief te beleven. Van historische grachten tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Utrecht op een unieke manier ervaren. Locaties zoals de Winkel van Sinkel en Olround Utrecht openen hun deuren voor de deelnemers van de Urban Trail.
Inschrijven kan via de website: www.utrechturbantrail.nl/inschrijven/.

De parel van het zuiden zet de deuren open – 21 april

Op zondag 21 april 2024 zal Breda het middelpunt zijn van de Urban Trail. Van historische gebouwen tot sfeervolle straten, hardlopers zullen via het vernieuwde parcours het karakter van Breda op een unieke manier ervaren. Locaties zoals het Filmhuis en de Uitvindfabriek worden tijdens deze editie bezocht. Maar welke andere bekende en nieuwe locaties zullen er aan de route worden toegevoegd?
Schrijf je nu in via de website: www.bredaurbantrail.nl/inschrijven/.

Goede doel – KWF, Ren tegen Kanker

Dit jaar steunt de Urban Trail Series voor het eerst ook een goed doel, namelijk de KWF Kankerbestrijding. Deelnemers kunnen hun run een extra betekenis geven en een actiepagina aanmaken om geld op te halen voor dit mooie doel. Ren tegen kanker en vóór het leven tijdens de Urban Trail. Kijk voor meer informatie over het aanmaken van een actiepagina op de website onder de button ‘inschrijven’, ‘ren tegen kanker’.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?