Inschrijvingen 40ste editie Utrecht Marathon geopend!

De jubileumeditie van de Utrecht Marathon vindt zondag 19 mei plaats. Verschillende afstanden zullen tijdens deze jubileum editie van start gaan, waardoor het een spektakel wordt voor alle type lopers en leeftijden. De start en finish bevinden zich op het Utrecht Science Park.
Afstanden

“Van de start tot aan de finish zullen alle deelnemers de mooiste kanten van de Domstad zien, want het hardloopevenement heeft in 2024 weer een rijkgevuld programma.”, laat de organisatie weten. Naast de marathonafstand wordt er de Utrecht Halve Marathon, GenDx ¼ Marathon en de Mini Marathon aangeboden. De Businessteams kunnen meedoen aan de Zorg van de Zaak Business Runs op de Halve en Kwart Marathonafstanden.

Het nieuwe onderdeel de Utregse Studentenbokaal zorgt voor een leuke competitie voor studenten. De inschrijving voor alle onderdelen van de Utrecht Marathon zijn geopend. Inschrijven is mogelijk via de website: https://www.utrechtmarathon.com/.

Nieuw programmaonderdeel: de Utregse Studentenbokaal

Deze 40e editie van de Utrecht Marathon is er een nieuw onderdeel toegevoegd aan het programma. “Utrecht is niet alleen een prachtige stad, maar ook dé stad voor studenten. Speciaal voor alle studenten is het Utregse Studentenbokaal in het leven geroepen. In een team van vier personen lopen deelnemende studenten de kwart Marathon. Alle teams/verenigingen nemen het tegen elkaar op in de strijd om de felbegeerde Utregse Studentenbokaal”, aldus de organisatie.

 

 

Supported by Utrecht Science Park

De start en de finish van de Utrecht Marathon vinden ook deze editie traditiegetrouw plaats op het Utrecht Science Park. Hiermee wordt de Utrecht Marathon door Utrecht Science Park als supporting partner mede mogelijk gemaakt.

Lees ook: Enthousiaste deelnemers genieten in het zonnetje tijdens 39e editie Utrecht Marathon – RunningNL

KWF – Ren tegen kanker

Het goede doel van de Utrecht Marathon is ook deze editie KWF Kankerbestrijding. Minder kanker, meer genezing en een betere kwaliteit van leven voor kankerpatiënten. Dat is het doel van KWF Kankerbestrijding. De deelnemers kunnen het verschil maken door bij hun inschrijving een donatie te doen en/of een actiepagina aan te maken bij KWF.

Inschrijven is mogelijk via de website: https://www.utrechtmarathon.com/.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?