Materiaal

Lampjes of reflectie: laat jezelf zien in het donker!

De dagen worden snel korter. Dit betekent dat de trainingen regelmatig in het donker afgewerkt moeten worden. Het wordt daarom weer tijd om goed na te denken over zichtbaarheid en veiligheid tijdens het lopen. Waar moet je aan denken?
De uitgebreide Run Visible collectie van Brooks biedt met kleding en schoenen nog meer keuzes voor alle weersomstandigheden
Goede hardloopsokken zijn net zo belangrijk als hardloopschoenen. Daar kun je beter niet op besparen. Maar hoe kies je de juist sok?
Met muziek erbij gaat alles beter. Zeker als er geen kabels aan te pas komen en je kan genieten van volledige bewegingsvrijheid tijdens je sportsessie. Daarom ontwikkelde Teufel de AIRY SPORTS TWS. De oordoppen zitten net zo comfortabel als stevig in de oorschelp, bieden een resem aan handige bedieningsfuncties en overtuigen met kwalitatief hoogwaardige audio en volle basklanken.
Langer comfortabel lopen. Dat was (heel) kort samengevat het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de New Balance Fresh Foam X 880v12. De jongste telg uit de intussen grote 880-familie kan tegen een stootje en is gewapend voor veel kilometers. Het werkpaard, zoals de 880v12 door New Balance genoemd wordt, profileert zich als een trouwe partner voor de neutrale loper. Onze man trok de 880v12 aan en liet het werkpaard doen wat hij best kan: werken.
Met dit warme weer is het belangrijk dat je hoofd ook goed beschermd tegen de zon. Dat kan prima met een hardlooppetje. Zeker op onbewolkte dagen is dit een hoofdzaak bij de keuze voor je outfit.