Paastips voor de hardloper

Wat doe jij met de paasdagen? Voor de meeste mensen betekent het paasweekend een extra dag vrij. De perfecte mogelijkheid om een mooie paastraining in te lassen! Maar dan wel in paasthema. Met deze paastips kom jij de paasdagen wel door!

Ren een paasei!

Wil jij je paasrun iets extra’s geven? Het kost een beetje creativiteit om je route te plannen via de bestaande wegen en paden. Maar eenmaal geüpload in je smartwatch hoef je alleen nog de ene voet voor de andere te zetten en je ronde te lopen. Het resultaat: een gelopen route in de vorm van een paasei of paashaas. Dat chocolade-eitje heb je na je training wel verdiend!

PaasbRUNch

Heb je nog geen paasbrunch gepland staan en heb je loopvrienden die wel in zijn voor een gezellige loopje in combinatie met een paasbrunch? Organiseer je eigen paasbRUNch! Spreek van tevoren af waar jullie samen komen (bij iemand thuis of een leuke picknickplek onderweg) en wie wat meeneemt. Zo heb je al snel een gevulde tafel of picknickkleed. Uiteraard moet er wel nog even gelopen worden, zodat jullie voldaan aan de brunch kunnen beginnen.

KLM Urban Trail Utrecht

Op tweede Paasdag vindt voor de zesde keer de KLM Urban Trail in Utrecht plaats. Deze stadsloop gaat niet alleen dwars door de binnenstad van Utrecht, maar voert je ook dóór gebouwen. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden. Vanaf de start bij Hoog Catharijne ligt een bijna volledig nieuw parcours klaar. Locaties die onder andere zijn opgenomen in de route zijn het Centraal Museum, de Domkerk, de Jaarbeurs, Taplokaal Gist, Museum Speelklok en Flora’s Hof. Er zijn nog startbewijzen beschikbaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?