Parcours KLM Urban Trail Den Haag door Korzo Theater en Amare

Altijd nieuwsgierig geweest naar het Korzo Theater, museum Beeld en Geluid of Amare? Tijdens de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli ontdekken deelnemers op een sportieve manier vijftien bijzondere locaties in de Hofstad. En dat allemaal in één ochtend. In dit artikel vind je informatie over het nieuwe parcours en de deelnemende locaties.

Deelnemers gaan al hardlopend op ontdekkingstocht door de binnenstad van Den Haag. Ze rennen door locaties waar mensen normaal gesproken niet snel binnen komen. De start- en finish locatie is op de Lange Voorhout. Tijdens deze editie van de KLM Urban Trail Den Haag kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer.

Verrassend ontdekkingstocht

Ook voor iedereen die eerder heeft meegedaan, wordt het een verrassende ontdekkingstocht. Het parcours van deze editie gaat door een aantal nieuwe bezienswaardigheden. Zo gaan de routes onder andere door Beeld en Geluid, Theater in de Steeg en de Kloosterkerk. De volledige parcourskaart en alle deelnemende locaties zijn hier te vinden.

 

Ook meedoen?

Inschrijven voor de KLM Urban Trail Den Haag op zondag 2 juli is nog steeds mogelijk. Kijk op www.denhaagurbantrail.nl voor meer informatie.

KLM Urban Trail Series

KLM Urban Trail Series bestaat uit een serie van twaalf bijzondere runs door heel Nederland.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?