Podcast tips voor hardlopers

Op zoek naar inspiratie tijdens het lopen of als je een rustdag hebt? Wij maakten alvast een leuke selectie met luistertips over lopen, sport en gezondheid.
Over Rennen

Over Rennen is een uitbreiding van de populaire Over Routines-podcast van Arie Boomsma. In deze podcast neemt radio-dj Sander Hoogendoorn je mee in de wereld van hardlopen. Van het kiezen van de perfecte hardloopschoen tot het rennen van een marathon. Of je nu een beginnende of ervaren hardloper bent, deze podcast biedt nuttige tips, motivatie en inzichten om je hardloopervaring te verbeteren en (nog meer) te genieten.

Looppraat

In deze ‘Nederlandse podcast voor hardlopers door hardlopers’ spreken hosts Anton-Jan Thijssen en José Vincente een spraakmakende gast uit de hardloopwereld en delen ze tips, loopnieuws en reviews.

De Pacer

Loopfanaten Pim Bijl en Eric Brommert interviewen interessante gasten, spelen in op de actualiteit en volgen ondertussen de voorbereiding van Pim op weg naar nieuwe doelen. Pim wordt gecoacht door twee toppers: Michel Butter en Guido Hartensveld. Al het coach atleetoverleg vindt plaats in de podcast, wat een unieke inkijk geeft in de boeiende marathonvoorbereiding waarin velen zich ongetwijfeld herkennen.

The Happiness Lab

Dr. Laurie Santos neemt je mee door het nieuwste wetenschappelijk onderzoek over geluk. De podcast is gebaseerd op de cursus psychologie die ze geeft aan Yale – de populairste cursus in de meer dan 300-jarige geschiedenis van de universiteit – en geeft je verrassende inzichten en inspirerende verhalen die je kijk op geluk weleens kunnen veranderen.

Te beluisteren via Apple Podcasts, Spotify of een andere podcast-app.

Naar welke podcast luister jij graag?

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?