Nieuw RunningNL magazine met Michel Butter: ‘Hardlopen is onderdeel van wie ik ben’

Het novembernummer van RunningNL is vanaf nu verkrijgbaar! Dit keer deelt voormalig toploper Michel Butter zijn loopverhaal, motiveren we jou om deze herfst en winter te blijven hardlopen en lees je meer over de juiste basisvoeding en spierverzorging voor een optimale prestatie én herstel. Ontdek het nieuwste RunningNL-magazine hier.
MICHEL BUTTER

Jarenlang was hij een van de beste hardlopers van Nederland. Nu is Michel Butter ondernemer en coach in diverse takken van sport: “Anderen helpen, dat vind ik supergaaf om te doen.”

FLUITEND DE WINTER DOOR

De motivatie kan bij veel hardlopers bij koud weer richting het vriespunt zakken. Daarom gingen we in dit nummer op zoek naar manieren die jou kunnen helpen om de motivatie hoog te houden. Zo lees je onder meer over de ideale wintertraining voor je voorjaarsmarathon, houden we een vurig pleidooi waarom lopen in de winter wél goed voor je is en laten we experts aan het woord die je helpen omgaan met de typische najaarsmoeheid als sporter.

Liever even wegdromen? Met reportages over de prachtige marathon in Patagonië en een buitengewoon trailavontuur in het Franse bergmassief van Le Beaufortain ontsnap je ongetwijfeld even aan de dagelijkse rush.

VOEDING & VERZORGING

Op voedingsvlak lees je dit keer over de juiste basisvoeding voor lopers en geven we je een overzicht van de bekendste (sport)supplementen om optimaal te presteren. Ook op het gebied van herstel speelt voeding en hydratatie een belangrijke rol. Zowel voor je mentaal als fysiek herstel. Daarnaast geven we een laatste stand van zaken over de traditionele en nieuwe recuperatiemethodes en -technieken voor een snellere en betere recuperatie.

& VEEL MEER …
  • De verbindende kracht van de DSW Bruggenloop Rotterdam
  • Gear up met de mooiste herfst- en winterkleding
  • Het belang van veelzijdig bewegen: hoe werkt het Athletic Skills Model?
  • Natuurlijk lopen: het geheim van zero-droppionier Altra
  • Mobliliteitsoefeningen voor een groter bewegingsbereik

De volledige inhoud kan je hier bekijken.

RunningNL is verkrijgbaar in de winkel of bestel RunningNL eenvoudig online via onze webshop.

Liever RunningNL iedere twee maanden meteen in je brievenbus? Geniet dan nu van een mooie korting op een van onze abonnementsformules.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?