Vier de sportzomer met de nieuwste runningNL!

De nieuwe runningNL is uit: een editie met een gouden randje, want het belooft een mooie sportzomer te worden. Zowel vanuit je zetel als op je eigen loopschoenen. Met de tips uit dit nummer haal je het meeste uit jouw actieve, gezonde zomer.

Gouden dubbelportret

Op de cover van deze zomereditie prijken twee Nederlandse toppers: Fleur Jong, ’s werelds snelste vrouw op blades, & olympisch marathontopper Abdi Nageeye. runningNL strikte beide topsporters voor een boeiend dubbelinterview. Een gesprek over hun ambities, uitdagingen én gemeenschappelijk positivisme.

Fit de zomer door

De warme temperaturen zijn natuurlijk erg aangenaam om op het terras te vertoeven, maar voor je trainingen is het een heel ander verhaal. Hoe train je slim bij warm weer? Welke alternatieve sporten kan je doen als het echt te warm is om te lopen? En hoeveel moet je nu drinken? We trokken met jouw ‘zomerse’ loopvragen naar de coach voor enkele warm aanbevolen tips & tricks.

Daarnaast krijg je de beste oefeningen mee om deze zomer in shape te blijven. Je doet ze makkelijk op het strand en in je tuin of het park en hebt er geen extra materiaal nodig. Heerlijk simpel dus! Verder laten we je wegdromen met de mooiste loopbestemmingen voor op je bucketlist, toveren we de zon op je bord met enkele seizoenstoppers en loodsen we je met een 10 wekenschema naar je eerste halve marathon.

Vier je vakantie in eigen land of ben je op zoek naar nieuwe looproutes? Wij verloren ons hart aan tien mooie looplocaties in Nederland voor hardloopinspiratie dicht bij huis.

En veel meer!

  • De body positivity trend in de running community
  • Hardnekkige loopmythes onder de loep
  • Advies van de sportarts om maag- en darmklachten te vermijden
  • Alles over het belang van een goede sportbeha
  • Vooruitblik op de Marathon van Eindhoven

RunningNL juli ligt vanaf vandaag in de winkelrekken. Haal hem snel in huis of bestel het zomernummer via onze webshop.

Abonneer je nu op runningNL magazine en krijg 2 tubes Flexpower sportcrème gratis!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?