Dennis Kaspori

10 Bijzondere obstacle runs voor je 2019 bucketlist

Avatar
Heb je de afgelopen jaren flink wat obstacle runs gedaan en ben je op zoek naar iets bijzonders? Hier een aantal bijzondere buitenlandse runs die absoluut de moeite waard zijn om eens aan deel te nemen.

Tough Guy - Engeland De allereerste obstacle run ooit. Sinds 1987 organiseert Billy Wilson, of eigenlijk zijn alter ego Mr. Mouse, daar een brute en harde mud run. Het is een bijzonder koude run in januari met veel water, obstakels die onder stroom staan en veel uitvallers vanwege onderkoeling. De sfeer die de locatie ademt,…

Het volledige artikel lezen?

Dat kan! Je kunt ervoor kiezen eenmalig voor het artikel te betalen, of te kiezen voor een digitaal abonnment op RunningNL. Dan lees je onbeperkt alle artikelen uit het magazine.
  • Eenmalig voor dit artikel betalen, kosten: € 0,99 euro per artikel.
  • Onbeperkt alle artikelen lezen op RunningNL? Kosten: €29,99 euro per jaar.
  • Je vindt het artikel ook terug in het magazine dat nu in de winkels ligt (#27), kosten: € 5,99 euro per magazine.
Heb je al een abonnement? Log dan hier in, of gebruik de knop hieronder.
Log in Neem een abonnement

Betaal dit artikel

Avatar
Meer over

Dennis Kaspori

Dennis Kaspori richtte in 2007 samen met Vivian Ruijters hardloopplatform Losse Veter op, de voorloper van RunningNL. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Running Crew en bedenker van de Cruyff Foundation 14K Run. Zijn passie gaat uit naar ontwikkelingen op het snijvlak van sport, urban culture en technologie.

Lees verder