5 tips voor een romantische en sportieve Valentijnsdag

Morgen is het Valentijnsdag, iets dat je waarschijnlijk niet is ontgaan. Natuurlijk kun je naar de bioscoop gaan of naar jullie favoriete restaurant, maar je kunt ook kiezen voor een sportieve date. Om jou een romantische, maar ook een sportieve, Valentijnsdag te geven, hebben wij 5 dingen voor jou op een rijtje gezet.

Doe mee aan een virtuele hardloopwedstrijd

Morgen wordt er in Ede een speciaal evenement georganiseerd voor Valentijnsdag. De zogeheten ‘Love Run’ is een virtuele run, wat betekent dat je lekker je eigen race loopt vanuit je eigen omgeving. Hoe werkt het? Je kunt je inschrijven voor een afstand van 5 of 10 kilometer, waarna je het inschrijfgeld van 15 euro overmaakt naar de organisatie. Hierna loop je uiteraard de afstand die je hebt gekozen op Valentijnsdag. Maak na afloop een foto van je tijd en stuur deze op, waarna je jouw medaille kunt afhalen of thuis laten bezorgen.
Kijk voor meer informatie op de website van ‘In de buurt Ede’.

Vertrouw elkaar volledig tijdens een blind run

Vertrouw jij jouw partner blindelings? Kom daar nu letterlijk achter door samen een blind run te doen. Het enige dat je hiervoor nodig hebt is een blinddoek of oogmasker en een lint waarmee je jouw hand aan die van jouw partner kunt verbinden. Degene die geen blinddoek om heeft begeleidt en geeft aanwijzingen aan zijn of haar partner. Ren op deze manier een ronde, of begin eerst met lopen als je dat beter afgaat, en wissel daarna af.

Speciale plekken

Wat is er nou romantischer dan langs de plekken lopen die belangrijk en memorabel zijn in jullie relatie? Trek morgen lekker samen met jouw partner je hardloopschoenen aan en breng lekker die goede oude herinneringen naar boven.

Figure run

Wil je liever niet worden geblinddoekt en liggen die speciale plekken niet in de buurt? Dan is een figure run misschien de ideale oplossing. Lukt het jou om in de buurt het woord ‘Love’ te spellen of een parcours te lopen in de vorm van een hart?Strandlopen

Wil je er liever een uitstapje van maken? Maak dan in plaats van een romantische strandwandeling een romantische run langs het strand. Wanneer je dit doet is het aan te raden dicht bij de waterlijn te lopen. Hier is het zand vlak en stevig, wat een stuk prettiger loopt dan over mul zand.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?