Abonneer je nu op RunningNL magazine en krijg er gratis een Craft Active Extreme X Neck Tube bij

Nieuwe abonnees ontvangen dit keer de Craft Active Extreme X Neck Tube (t.w.v. 29,95 euro) gratis bij hun jaarabonnement.
Kwaliteitsvolle nekwarmer

De Craft Active Extreme X Neck Tube is een dunne, nauwsluitende nekwarmer, ontworpen voor fysieke inspanningen bij koud weer. De nekwarmer combineert lichtgewicht SEAQUAL-polyester, Coolmax Air-technologie en gerecycleerd polyester voor een optimaal lichaamstemperatuurmanagement. De nekwarmer heeft een dunne, lichtgewicht en elastische stof die in een kanaal is gebreid om lucht vast te houden en warmte te bieden. De Coolmax-Air-vezel verbetert het vochttransport en zorgt samen met de mesh-inzetstukken voor een verbeterde ventilatie waar dit het meest nodig is. De gerecyclede SEAQUAL-stof* is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook uitzonderlijk vochttransport en ventilatie. Het ribgebreid ontwerp biedt comfort en een grote rekbaarheid voor optimale bewegingsvrijheid.

*Het SEAQUAL-initiatief gaat de strijd aan met plasticvervuiling en helpt onze oceanen vrij te maken van zwerfvuil, waardoor de samenleving naar circulariteit wordt gedreven. Craft neemt zijn volledige verantwoordelijkheid voor het productieproces en maakte de Active Extreme X lijn van ge-upcycled plastic uit zee, een 100% gerecycled materiaal. De gerecyclede SEAQUAL-stof is niet alleen milieuvriendelijk, maar biedt ook een uitzonderlijk vochttransport en ventilatie.

Over RunningNL magazine

Als abonnee op RunningNL magazine krijg je iedere twee maanden een flinke dosis gezonde inspiratie. RunningNL magazine verschijnt 6 keer per jaar en biedt een schat aan informatie voor hardlopers van alle niveaus en voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents en krijgt deskundig trainings-, (sport)voedings- en materiaaladvies. En dankzij de tips, oefeningen en loopschema’s van onze coaches heb je alles voorhanden om je sportieve doelen te bereiken!

RunningNL brengt je graag gezond in Beweging. Beweeg jij met ons mee? Scoor dan nu je voordeel en neem een jaarabonnement op RunningNL magazine, of maak kennis met RunningNL via ons proefabonnement.
Bekijk HIER onze abonnementsformules.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?