DSW Bruggenloop Rotterdam 2018. Foto Bart Hoogveld

Beat The Bridges: Inschrijving Bruggenloop Rotterdam is geopend

De inschrijving voor de 31e editie van de DSW Bruggenloop is geopend. Deze traditionele winterse loop in een kerstachtige setting vindt dit jaar plaats op zondag 8 december 2019. Het klassieke parcours van 15 km gaat weer over een aantal iconische Rotterdamse bruggen en biedt ook dit jaar ruimte aan 12.000 hardlopers.

Beat The Bridges
Stadion Feijenoord is op zondag 8 december opnieuw het decor voor de start en finish van de DSW Bruggenloop Rotterdam 2019. Na de start bij De Kuip wacht de lopers een beproeving over verschillende Rotterdamse bruggen met uitzicht over een verlichte skyline en stadshart van Rotterdam. De Erasmusbrug maakt dit jaar weer onderdeel uit van het uitdagende parcours. Het volledige parcours wordt later bekend gemaakt. 

Goede doel
De DSW Bruggenloop is niet alleen een prachtige sportieve uitdaging voor de deelnemers, maar geeft ook aandacht aan een goed doel. Voor de tweede keer op rij is het Familiehuis Daniel den Hoed het goede doel van de DSW Bruggenloop. Het Familiehuis biedt familieleden van kankerpatiënten die worden behandeld in het Erasmus MC logeergelegenheid. Dankzij het Familiehuis kunnen kankerpatiënten en dierbaren dichterbij elkaar zijn in de donkere periode van ziekte en behandeling.
Deelnemers kunnen het Familiehuis steunen door middel van een donatie, een eigen actiepagina aan te maken of door de aankoop van een ‘Niet Zonder Jou Familiehuis-armbandje’. Op deze manier dragen deelnemers bij aan de bouw van het nieuwe en grotere Familiehuis Daniel den Hoed dat eind 2020 haar deuren opent tegenover het Erasmus MC. Hierdoor kunnen ook in de toekomst kankerpatiënten dichtbij hun familie zijn.

Inschrijven
Schrijf je snel in om verzekerd te zijn van een startnummer voor deze altijd snel uitverkochte winterse loop. De eerste 3000 inschrijvingen profiteren ook nog eens van het voordeligste tarief! Inschrijven kan vanaf vandaag via www.bruggenloop.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?