Cadeautips voor de hardlopende mama!

Het is weer zover: moederdag. Nog geen cadeau? Geen paniek, wij zetten een aantal ideeën voor je op een rijtje.
1. Drinkbeker

Elke mama verdient op tijd en stond een lekkere tas koffie of thee. Verras jouw mama met een originele drinkbeker, uiteraard met een loopgerelateerde boodschap erop!

2. Gezond ontbijt op bed

Verwen je mama met een ontbijt op bed. Zorg voor gezonde lekkernijen zoals zelfgemaakte granola, mug cakes, bananenbrood, vers sinaasappelsap of een gekookt eitje. Denk bijvoorbeeld eens aan dit recept. 

3. T-shirt

Jouw mama is een loopster en dat mag iedereen weten! Geef haar een shirt cadeau met een toffe boodschap erop, zoals dit T-shirt waar veel lopende mama’s zichzelf vast wel in herkennen.

4. Laat haar hardlopen!

Maak het jezelf niet te moeilijk. Geef je mama een dagje ‘vrij’ zodat ze op haar gemak kan gaan hardlopen zonder zich te haasten om allerlei zaken te doen in het huishouden. Misschien kan je haar een douchezeep of badschuim cadeau geven zodat ze na haar loopsessie kan genieten van een deugddoende douche of bad.

5. Veter tag

Dit plaatje om aan de schoenveters te hangen kan je personaliseren met de naam van je moeder, haar koosnaam of haar loopmantra. Zo geniet ze voortaan nog meer van haar loopjes!

6. Leesvoer voor hardlopers

Het is misschien een beetje cliché maar een boek is en blijft een goed geschenk. Zeker als het met hardlopen en sport te maken heeft. Hier vind je een overzicht van leuke boeken over hardlopen.

7. Run light

Als mama moet je soms gaan hardlopen op momenten dat het goed uitkomt met de kinderen, bijvoorbeeld ’s morgens voor ze wakker zijn of ’s avonds als ze in bed liggen. Op die momenten is het vaak nog donker dus zorg dat je mama veilig de baan op kan met een looplicht. 

8. Sporttas

Doe je moeder een plezier met een toffe sporttas of rugzak om mee te nemen naar hardloopevents, de sportclub of gewoon als jullie er samen op uit trekken. Elk sportmerk heeft heel wat leuke tassen in hun collectie, die je online kan bestellen of in de winkel kunt kopen.

9. Abonnement op haar favoriete magazine

Niks leuker voor je mama dan even heerlijk in de zetel te zitten met een magazine erbij. Trakteer haar op een abonnement op haar geliefkoosde loopmagazine. Ze zal in de zevende hemel zijn!

10. Mooie marathonherinnering

Heb je een ‘marathon mom’? Verras haar met een poster van de marathon die ze gelopen heeft. Het parcours, de naam en datum van het event en haar eindtijd staan erop. Een eyecatcher in huis! Via Sportymaps kan je zo’n leuke marathonherinnering laten maken en opsturen.

Op de hoogte blijven? Schrijf je dan hier in voor onze nieuwsbrief!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?