De mooiste Strava art van 2023

Het afgelopen jaar werden er prachtige en creatieve rondjes gelopen. Strava maakte een overzicht van deze kunstwerken, waarbij creativiteit en de eigenschap om de wereld door een uniek filter te zien belangrijker zijn dan snelheid en afstand.

AndersPonny liep om de wereld een beetje beter te maken. Hij tekende een duif met een olijftak, het teken voor vrede, waarmee hij hoopt zo vrede en liefde te verspreiden.

Wie dacht dat Bigfoot door de bergen van Colorado dwaalt, heeft het mis. Bigfoot is gesignaleerd in San Francisco, zoals Strava-kunstenaar Lenny Maughan liet zien.

In Londen kwam een mythisch wezen tot leven op de magische marathonafstand. Jeric Yuen liet een draak Londen in as leggen.

Lieflijker ging het er aan toe in het Zwitserse Freiburg, waar Weiss Jean-Sébastien een kolibrie liep en deze ook nog van een kleurtje voorzag.

Lenny Maughan staat met nog een kunstwerk in het Strava-art overzicht. Zijn meer dan levensgrote konijn is een mooie ode aan het Jaar van de Konijn, oftewel 2023.

 

Lees ook:

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?