De nieuwste RunningNL is uit!

De donkere, koudere maanden van het jaar komen eraan en dat betekent vaak een extra uitdaging voor je loopsessies. Daarom loodsen we je in dit nummer langs de belangrijkste valkuilen op het vlak van training, kleding en motivatie, zodat je deze winter comfortabel en met nieuwe zin je sportschoenen blijft aantrekken. Want een goede conditie in het voorjaar, die kweek je in de wintermaanden.

Inspiratie krijg je dit keer van niemand minder dan Ramon Beuk: kok, ondernemer, docent, presentator, auteur én hardloper. Hij vertelt RunningNL over zijn marathonervaring in New York, zijn nood aan loopdoelen en hoe hij het sporten combineert met zijn drukke agenda. Ook deelt hij enkele verrassende recepten die hij samen met huisarts Rutger Verhoeff maakte om je dagelijkse activiteiten optimaal te ondersteunen.

LOOP WARM VOOR HERFST & WINTER

Op trainingsvlak krijg je praktische tips mee om je vormpeil dit najaar te behouden, vertellen we je alles over hoe je spierpijn kan vermijden en verhelpen en ontdek je hoe je het best traint en eet afhankelijk je leeftijd

Als alternatieve training belichten we dit keer de voordelen van yoga en pilates voor een lichaam en geest in balans én betere loopprestaties. Ook je mentale gezondheid krijgt een boost met tips & tricks om veerkrachtiger in het leven te staan. 

EN VERDER …

  • Uitgebreide kledingspecial met de leukste prestatiegerichte eyecatchers voor komend seizoen;
  • Reportage over de populaire en succesvolle fitblog de ‘Healthy Sisters’ van Rachida en Najima;
  • De optimale dosis sport voor je gezondheid;
  • Niet te missen loopevents om dit najaar nog in je agenda te plaatsen!

Dit en veel meer lees je in de nieuwste runningNL. Nu verkrijgbaar in de winkel en in de webshop.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?