Geslaagde lancering Running.NL

Tijdens een bijeenkomst in het WTC Rotterdam afgelopen dinsdag werd de nieuwe website van RunningNL gelanceerd. Dit was voorlopig de laatste fase in de succesvolle transitie van Losse Veter naar RunningNL.

Losse Veter

Na 11 jaar Losse Veter werd het tijd voor een volgende stap. Het hardloopplatform is de afgelopen jaren uitgegroeid tot een van de meest populaire platforms voor hardlopers in Nederland. Met de nieuwe titel wil RunningNL nog meer de ambitie benadrukken dat zij álle hardlopers van Nederland wil informeren en inspireren.

Future of running

Om die ambitie kracht bij te zetten werden een aantal interessante sprekers uitgenodigd voor de lancering. Gastvrouw was Evy Gruyaert, de vrouw die al bijna een miljoen lopers in hun oren fluisterde via haar bekende hardloopapp. Tijdens een paneldiscussie bespraken Janneke Wittekoek (cardiologe en columniste RunningNL), Remco Barbier (Head of Branding NN Group) en Edgar de Veer (directeur Golazo SX) de toekomst van het hardlopen. Als afsluiting vertelden Klaas Boomsma, Michaelrobbert Brans en Machteld Cossee hoe hardlopen hun leven in positieve zin heeft veranderd.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?