Golazo Urban Walk Haarlem // 06-03-2022 // David Stegenga Fotografie

Haarlem trapt Urban Walk Series af

Op een unieke manier meer te weten komen over Nederlandse steden? Doe dan eens mee met een Urban Walk! Op zondag 5 maart wordt de eerste Urban Walk van het jaar georganiseerd in Haarlem. Dit is een wandeltocht van ongeveer 12 of ongeveer 20 km waarbij je langs allerlei iconische gebouwen wandelt. De routes worden niet alleen gekenmerkt door de unieke locaties, maar ook door de stempelposten met versnaperingen, muzikale acts en een audiotour waarmee je meer te weten komt over de stad.

De Urban Walk Series is een onderdeel van We Are Walking. We Are Walking organiseert ieder jaar meerdere wandelevenementen in Nederland. Wandelen is de meest toegankelijke sport ter wereld en de makkelijkste manier om te bewegen samen met familie en vrienden. We Are Walking biedt voor ieder wat wils met routes door de natuur, stad en nacht.

Goede doel – Nationaal MS Fonds

Dit jaar steunt de Urban Walk Series het Nationaal MS Fonds. Samen maken we ons sterk voor een toekomst zonder de zenuwslopende en ongeneeslijke ziekte MS. Samen strijden we voor betere behandelingen en een betere kwaliteit van leven voor mensen met MS, nu en in de toekomst. Bij inschrijving is er de mogelijkheid tot het doen van een donatie waarmee jij het onderzoek naar deze zenuwslopende ziekte ondersteunt.

Inschrijven voor de Urban Walk in Haarlem op zondag 5 maart kan hier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?