Hardloopschoen Wave Rider 24 met Mizuno Enerzy

Mizuno heeft de vertrouwde Wave Rider in een nieuw jasje gestoken. Het is de eerste schoen die is voorzien van Enerzy, een nieuwe zooltechnologie met een zeer hoge energieteruggave.

56 procent méér energie

De nieuwe Wave Rider 24 van Mizuno is voorzien van de nieuwe Enerzy zooltechnologie. Dit nieuwe materiaal is verwerkt in de hak en onder de Wave Plate. Het zorgt voor een veel zachtere en tegelijkertijd responsievere demping. Het werkt als een stuiterbal waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is geschikt voor zowel duurlopen als snelle intervaltrainingen.

Enerzy heeft een ontwikkelingstraject van meer dan twee jaar doorlopen op de eigen R&D-afdeling van het merk. Het resultaat is een materiaal dat tot 293% zachter is. Het is tegelijkertijd responsiever dan eerder gebruikte zoolmaterialen. Het zorgt voor een energieteruggave van maar liefst 56% en is daarmee het materiaal met de hoogste energieteruggave ooit.

maximale stabiliteit en ongeëvenaard comfort

Naast Mizuno Enerzy is de Wave Rider 24 uitgerust met Wave-technologie, SmoothRide, Dynamotion Fit en Intercool-technologie. Het totaal zorgt voor een maximale voorwaartse energieteruggave, stabiliteit en een ongeëvenaard comfort. Hardlopen over de verharde weg voelt heerlijk zacht en soepel, maar ook in het bos is de schoen erg stabiel en comfortabel.

De constructie van de tong zorgt voor een goede aansluiting om de middenvoet. De verdikking bij de instap in de hak zorgt voor een optimale aansluiting van de hiel. Intercool-technologie houdt warmte- en vochtopbouw in de schoen tegen waardoor de Wave Rider 24 je voeten koel houdt en je hardloopprestaties verbeteren. Het SmoothRide-ontwerp in de buitenzool maakt dat je een zeer constant tempo aan kunt houden zonder versnelling of vertraging te voelen in de afwikkeling van je voet.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?