Het zomernummer van RunningNL is nu verkrijgbaar!

In het nieuwste RunningNL magazine lees je dit keer alles om er een sportieve topzomer van te maken. Op onze cover schittert niemand minder dan marathon- én trailfenomeen Nienke Brinkman, die jouw zomers loopvuur nog meer aanwakkert. Verder krijg je de beste tips om te lopen op reis, ontdek je toffe looproutes aan de Nederlandse kust en laten we je even wegdromen bij de meest idyllische loopplekken. Dit en veel meer lees je in het juli/augustusnummer van RunningNL. Ontdek het hier!

Nienke Brinkman

De talentvolle langeafstandsloper blinkt niet alleen uit op de marathon, ook op de trails is ze een fenomeen. Samen met haar blikken we vooruit op de Golden Trail World Series, het EK atletiek én haar afronding van haar promotieonderzoek naar de planeet Mars. 

Zomerspecial

Naar jaarlijkse gewoonte zit het julinummer boordevol tips om er een sportieve zomervakantie van te maken. We vroeger ervaringsdeskundigen hoe je je sportroutine op reis kan volhouden en welke tips zij hebben om je loopjes op je vakantiebestemming in alle plezier te laten ver-lopen. In onze special ‘Lonely Planet voor lopers’ laten we je wegdromen bij verrassende hardloopbestemmingen over de hele wereld. Welke zet jij op je bucketlist?

Ga je komende zomer liever wat dichterbij op ontdekking? De zomerperiode leent zich perfect om (vaker) naar onze Nederlandse kust te trekken. Vergeet dan zeker ook je loopschoenen niet, want de kust biedt tal van mooie hardlooproutes om te ontdekken. Wij gingen alvast voor jou op verkenning. 

Loophouding

Wil je efficiënter lopen? Begin dan bij de basis en stel je loophouding op punt. Een correcte loophouding en -techniek bespaart je niet enkel meer energie, maar vermindert ook je blessurerisico. Met enkele kleine verbeteringen kan je al een groot verschil maken en sneller lopen met minder moeite. Wij leggen uit hoe.

Voeding: 100% summerproof 

Ook dit keer krijg je gezonde voedingstips en -inspiratie: ontdek snel onze recepten voor een gezonde smoothie bowl en lees onze tips om zorgeloos te genieten van al die zomerse BBQ’s. 100% summer- en healthproof? Check!

& verder: 

  • Vooruitblik op de ASML Marathon Eindhoven
  • Alles over de unieke ‘Indian Summer’-editie van de NN CPC Loop Den Haag
  • Op zoek naar de roots van onze loopcultuur: op verkenning in TrackTown USA – Eugene
  • Zomerse boekentips voor sporters 
  • Van conditietest tot finish: hoe onze man zich voorbereidde op zijn eerste bergultraloop

Abonneer je nu op RunningNL Magazine & ontvang een RUN PUMA-trainingsshirt gratis

Bestel RunningNL magazine hier online

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?