Leen’s loopweer: Licht wisselvallig

Vrijdag 18 oktober 2019 16.00 uur

Vandaag viel er een enkele bui, maar vooral opvallend was de krachtige tot harde wind uit het zuiden. Het werd ruim 14 graden.

Komende avond en nacht is een enkele bui niet uit te sluiten, maar er zijn ook langere droge perioden. De wind neemt vannacht langzaam in kracht af. Het koelt af naar 10 graden.

Morgen lijkt het weer veel op dat van vandaag, alleen is de wind een stuk minder sterk. Het waait matig uit het zuiden en vooral in de ochtend is de kans op enkele buien nog groot. In de middag blijft het langere tijd droog met af en toe zon. De matige wind waait uit het zuiden. Het wordt 15 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 9 graden.

Zondag lange tijd droog, mogelijk dat er later op zondag weer een enkele bui valt. De zwakke wind waait tijdelijk uit het noordoosten. Het wordt 14 graden.

In de nacht naar maandag kans op enkele buien bij een zwakke wind uit het noorden. Het koelt af naar 10 graden.

Maandag is de kans op enige regen weer groot. De wind is matig en waait tijdelijk uit het noorden tot noordwesten. De maximum temperatuur schommelt rond de 14 graden.

Dinsdag en woensdag vrijwel overal droog met af en toe zon. De nachten worden iets kouder met minima tussen 6 en 8 graden, in de middag maxima rond de 15 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?