Leen’s loopweer: Overdag vrijwel droog

Leen’s loopweer: Overdag vrijwel droog


Vrijdag 17 januari 2020 15.00 uur

Vanmorgen viel er nog enige lichte regen, vanmiddag bleef het zo goed als droog. Het werd 10 graden. De zon was nog even te zien. Komende avond en nacht zijn er wolkenvelden en er valt een enkele bui. Bij een matige westelijke wind koelt het af naar 4 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt, maar afgezien van een lokale bui blijft het vrijwel overal droog en breekt zo nu en dan de zon door. De wind is matig van kracht en waait uit een westelijke richting. Het wordt 7 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag daalt de temperatuur tijdens opklaringen naar 3 graden. Er kan nog wel een enkele bui vallen.

Zondag blijft het overdag vrijwel overal droog met een afwisseling van wolken en zonnige momenten. De wind is matig van kracht en komt uit het noordwesten. Het wordt 8 graden.

Begin volgende week blijft het veelal droog met af en toe zon. In de nacht en vroege ochtend daalt de minimum temperatuur naar rond het vriespunt met kans op een graadje vorst aan de grond. In de middag rond de 7 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen