Leen’s loopweer: Weekend met regen en wind

Vrijdag 28 februari 2020 16.00 uur

Vandaag kregen we in de loop van de middag met een regenstoring te maken. Het werd 7 graden.

Komende avond en nacht valt er aanvankelijk nog enige regen bij een krachtige wind uit het zuiden. Vannacht wordt het droog, het blijft stevig waaien en de temperatuur gaat verder oplopen. De minimum temperatuur wordt aan het begin van de avond bereikt met 4 graden, morgenvroeg is het al 9 graden.

Morgen is het aanvankelijk droog met een enkele opklaringen,. In de middag trekt een buiengebied met zware windstoten over. De wind is krachtig tot hard uit het zuiden tot zuidwesten. Windstoten tijdens buien rond de 75 km per uur.

In de nacht van zaterdag op zondag is er veel bewolking en afgezien van een lokale bui is het droog. Het blijft krachtig waaien en er komen nog windstoten voor. Het koelt af naar 6 graden.

Zondag is een bewolkte dag met slechts enkele opklaringen, maar er vallen ook enkele buien. Bij een krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten wordt het in de middag 9 graden.

Begin volgende week houdt het wisselvallige weer aan. Maandag en dinsdag overdag langere droge perioden en in de middag 8 à 9 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?