Leen’s Loopweer: Wisselvallig weekend

Vandaag was een regenachtige dag met tijdelijk weinig wind, maar in de loop van de middag werd het droger en liep de temperatuur iets op. De wind trok ook weer aan en draaide naar het westen.

Komende avond kan er lokaal nog een lichte bui vallen, maar veelal is het droog. In de nacht en vroege ochtend neemt de kans op enige regen of enkele buien weer toe. De wind wordt krachtig en waait uit het westen. Het wordt niet kouder dan 4 graden.

Morgen is er weliswaar bewolking, maar de droge perioden hebben overdag tijdelijk de overhand. Een enkele bui is echter niet uit te sluiten. Het waait krachtig tot hard en tijdens buien komen windstoten voor tot 70 km per uur. In de middag wordt het 7 à 8 graden. Af en toe breekt ook de zon nog door.

In de nacht van zaterdag op zondag neemt de kans op buien opnieuw toe. De wind wordt langzaam iets minder krachtig. Het koelt af naar 4 graden.

Zondag blijft het afgezien van een lokale bui veelal droog bij een wisselende hoeveelheid aan bewolking. De zon zullen we ook van tijd tot tijd te zien krijgen. De wind is matig tot krachtig en waait uit het zuidwesten. In de middag loopt de temperatuur op naar 8 à 9 graden.

Volgende week licht wisselvallig en aan de zachte kant voor de tijd van het jaar. Dinsdag 10 à 11 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?