Leen’s loopweer: Zaterdag buien, zondag veel regen

voor de Rijnmond regio.

Vrijdag 27 september 2019 15.00 uur

Komende avond en nacht is het wisselend bewolkt en er kan een enkele bui vallen, maar er zijn ook opklaringen. De matige wind waait uit het zuiden. Het koelt af naar 13 graden.

Morgen is het wisselend bewolkt en verspreid over de dag en de regio vallen enkele buien. Tussen de buien door zal ook de zon zo nu en dan doorbreken. De matige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het wordt 17 à 18 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het af naar 14 graden. De kans op enkele buien is groot. De wind is matig uit het zuidwesten.

Zondag is er veel bewolking en er valt buiige regen en later op zondag is zelfs een donderklap niet helemaal uit te sluiten. De wind wordt krachtig tot hard uit het zuidwesten. Het wordt in de middag 17 graden.

Maandag valt er weliswaar nog een enkele bui, maar er zijn ook langere droge perioden. De temperatuur komt in de middag uit rond de 16 garden.

Dinsdag lijkt weer een natte en herfstachtige dag te worden. Zoals de weerkaarten er nu uitzien trekt een actieve storing met veel neerslag over onze regio. Het wordt hooguit 16 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?