Leen’s loopweersverwachting: Koud Paasweekend

Vandaag was een overwegend bewolkte en koude dag. Bij een matige noordelijke wind schommelde de middagtemperatuur rond de 8 graden. Komende avond en nacht houdt de bewolking de overhand, maar het blijft wel vrijwel overal droog. De zwakke tot matige wind waait uit het noorden. De minimum temperatuur daalt naar 4 graden.

Morgen zijn er opnieuw wolkenvelden, maar af en toe breekt ook de zon door. De wind komt uit het noorden en is matig van kracht. Het wordt 8 graden in de middag. In de nacht naar zondag is er veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De wind komt uit het westen. Het koelt af naar 4 graden.

Zondag zijn er wolkenvelden en in de loop van de dag breekt ook af en toe de zon door. Het blijft op de meeste plaatsen nog droog. De matige wind waait uit het westen tot zuidwesten. In de middag kan het 9 graden worden.

Tweede Paasdag wordt een koude en onaangename dag met eerst enige regen, later enkele buien, mogelijk met hagel en zelfs een natte sneeuwvlok is niet uit te sluiten. De wind wordt krachtig en komt uit het westen tot noordwesten. Na een minimum temperatuur van 4 graden wordt het maar 6 graden. Tijdens winterse buien is het tijdelijk nog kouder.

Dinsdag en woensdag houdt het wisselvallige en koude weer aan. Vooral dinsdag blijft de kans op winterse buien groot. Maxima tussen de 5 en 7 graden. Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?