Leen’s loopweersverwachting: Koud weekend

Vandaag waren er flinke zonnige perioden. Bij een zwakke tot matige wind uit het noorden werd het 9 graden. Komende avond en nacht is het vrij helder met lokaal kans op nevel of mist. Bij weinig wind koelt het af naar -2 graden.

Morgen begint de dag weliswaar met opklaringen, maar in de loop van de dag krijgen we met meer bewolking te maken. Het blijft wel overwegend droog. De zwakke wind waait uit het westen tot noordwesten. In de middag schommelt de maximum temperatuur rond de 7 graden.

In de nacht naar zondag is er veel bewolking met lokaal kans op een spatje lichte regen, maar veel stelt de neerslag vrijwel zeker niet voor. De minimum temperatuur komt uit rond de 5 graden.

Zondag zijn er wolkenvelden en enkele opklaringen. De matige wind waait uit het noorden tot noordwesten. Het wordt opnieuw zo’n 7 graden.
Maandag nog maar weinig verandering. Wolkenvelden, enkele opklaringen en weinig wind uit het westen tot noordwesten. Het wordt 8 graden.

Vanaf dinsdag een fractie zachter bij een matige wind uit het zuidwesten. Het blijft op de meeste dagen droog. Dinsdag 10, woensdag 11 graden.
Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?