Leen’s loopweersverwachting: Koude zaterdag

Vandaag waren er eerst flinke zonnige perioden, maar in de middag raakte het bewolkt. Bij een matige wind uit het zuiden werd het 14 graden.
Komende avond en nacht wordt de bewolking nog dikker en er volgen perioden met regen, later gevolgd door buien. Lokaal kan er hagel voorkomen en windstoten tijdens de buien. Bij een matige tot krachtige wind uit het westen tot zuidwesten koelt het af naar 4 graden.

Morgen begint de dag met veel bewolking en nog kans op enkele buien. In de loop van de dag wordt het overal droog en breekt de zon weer door. De matige tot krachtige wind komt uit het westen tot zuidwesten. De aangevoerde lucht is een stuk minder zacht en in de middag wordt het nog maar 8 à 9 graden.

In de nacht naar zondag is er veel bewolking, maar het blijft vrijwel overal droog. De wind blijft stevig doorwaaien uit het westen tot zuidwesten. Het koelt af naar 5 graden.

Zondag zijn er wolkenvelden en opklaringen. De matige tot krachtige wind waait uit het zuidwesten. Het wordt in de middag 12 graden.
Maandag stroomt er droge lucht binnen en er zijn flinke zonnige perioden. In de middag bij een matige wind uit het zuidwesten kan het al 17 graden worden.

Dinsdag kan het hier en daar 20 graden worden bij veel zon en iets minder wind. Het blijft zowel maandag als dinsdag overal droog. Ook woensdag nog vrijwel overal droog en met 17 graden nog aangenaam lenteweer.
Vanaf donderdag minder zacht, vrijdag is het nog maar 9 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?