Leen’s loopweersverwachting: Tijdelijk droog

Vrijdag 20 december 2019 16.00 uur

Vandaag was een regenachtige dag met een stevige wind, maar in de loop van de middag werd het droger. Met 12 graden was het erg zacht voor de tijd van het jaar.

Komende avond en nacht zijn er enkele opklaringen en het blijft op de meeste plaatsen droog. De wind neemt langzaam iets in kracht af en waait uit het zuiden. De minimum temperatuur daalt naar 6 graden.

Morgen zijn er wolkenvelden, maar af en toe breekt ook de zon even door. Overdag blijft het op de meeste plaatsen droog. De matige tot krachtige wind waait uit het zuiden. Het wordt 9 à 10 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag neemt de kans op buien opnieuw toe. De wind is matig van kracht en waait uit het zuiden. Het koelt af naar 7 graden.

Zondag blijft de kans op enkele buien of enige regen groot. De wind is matig tot krachtig en waait uit het zuidwesten. Met 9 graden als maximum temperatuur blijft het te zacht voor de tijd van het jaar.

Maandag blijft het overdag op de meeste plaatsen droog, in de nacht naar dinsdag en dinsdag in de ochtend neemt de kans op enkele buien weer toe. De minimum temperatuur daalt naar 6 graden, overdag wordt het dinsdag 9 graden.

De beide Kerstdagen lijken grotendeels droog te gaan verlopen. Het wordt wel iets minder zacht. In de middag hooguit 8 graden. In de nacht en vroege ochtend rond de 4 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?