Leen’s loopweersverwachting: Vrijwel droog en rustig weekend

Vrijdag 29 november 2019 16.00 uur

Vandaag bleef het afgezien van een lichte bui overwegend droog. Het werd 8 graden.

Komende avond en nacht zijn er opklaringen en wolkenvelden. Lokaal kan er mist ontstaan. Bij weinig wind koelt het af tot rond het vriespunt met grote kans op vorst aan de grond.

Morgen zijn er flinke zonnige perioden en het blijft overal droog. Er staat maar een zwakke wind uit het oosten tot zuidoosten. In de middag loopt de temperatuur op naar 8 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag koelt het tijdens opklaringen af naar rond het vriespunt met opnieuw kans op vorst aan de grond. Er komen echter meer wolkenvelden voor dan in de voorgaande nacht.

Zondag overdag droog met wolkenvelden en slechts af en toe zon. Het blijft wel vrijwel overal droog. De zwakke wind waait uit het noordoosten. De aangevoerde lucht is nog wat kouder. Het wordt maar 5 graden.

In de nacht naar maandag wolkenvelden en minima rond de +1. Er is maar een kleine kans op vorst aan de grond vanwege de bewolking.

Maandag is het wisselend bewolkt en het blijft droog. De wind is maar zwak en waait uit het noorden tot noordwesten. Met 8 graden is het weer minder koud.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?