CPC Loop Den Haag Foto: Luka de Kruijf

Leen’s weersverwachting: Stevige wind

Vrijdag 8 maart 2019 16.00 uur

Vandaag was een overwegend droge dag met zonnige momenten. Het werd 11 graden.

Komende avond en nacht is er veel bewolking en de kans op enkele buien of enige regen is groot. Er staat een krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. Het koelt af naar 8 graden.

Morgen is er bewolking, maar af en toe breekt ook de zon nog door. Overdag blijft het overwegend droog. De wind is krachtig tot hard en er komen windstoten voor tot 70 km per uur.

In de nacht van zaterdag op zondag volgen buien, mogelijk met hagel en windstoten. Het blijft krachtig waaien uit het westen tot noordwesten. De minimum temperatuur daalt naar 6 graden.

Zondag is een overwegend bewolkte dag met een krachtige tot hard wind uit het westen tot zuidwesten. Er vallen talrijke buien, hoewel er in de middag ook langere droge perioden voorkomen. Tijdens buien kunnen er windstoten voorkomen tot 70 km per uur. Ook hagel behoort weer tot de mogelijkheden. Het wordt maximaal 9 graden.

Begin volgende week houdt het sterk wisselvallige weer met buien en een stevige wind aan. Het wordt iets minder zacht. In de middag maandag en dinsdag maxima rond de 8 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Leen’s loopweersverwachting voor de Rijnmond regio.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?