Leen’s weersverwachting: Stevige wind
Leen’s weersverwachting: Stevige wind

Leen’s weersverwachting: Stevige wind


Vrijdag 8 maart 2019 16.00 uur

Vandaag was een overwegend droge dag met zonnige momenten. Het werd 11 graden.

Komende avond en nacht is er veel bewolking en de kans op enkele buien of enige regen is groot. Er staat een krachtige wind uit het westen tot zuidwesten. Het koelt af naar 8 graden.

Morgen is er bewolking, maar af en toe breekt ook de zon nog door. Overdag blijft het overwegend droog. De wind is krachtig tot hard en er komen windstoten voor tot 70 km per uur.

In de nacht van zaterdag op zondag volgen buien, mogelijk met hagel en windstoten. Het blijft krachtig waaien uit het westen tot noordwesten. De minimum temperatuur daalt naar 6 graden.

Zondag is een overwegend bewolkte dag met een krachtige tot hard wind uit het westen tot zuidwesten. Er vallen talrijke buien, hoewel er in de middag ook langere droge perioden voorkomen. Tijdens buien kunnen er windstoten voorkomen tot 70 km per uur. Ook hagel behoort weer tot de mogelijkheden. Het wordt maximaal 9 graden.

Begin volgende week houdt het sterk wisselvallige weer met buien en een stevige wind aan. Het wordt iets minder zacht. In de middag maandag en dinsdag maxima rond de 8 graden.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De vernieuwde website is ook op de smartphone goed te lezen.

Leen’s loopweersverwachting voor de Rijnmond regio.

Avatar
Meer over

Dennis Kaspori

Dennis Kaspori richtte in 2007 samen met Vivian Ruijters hardloopplatform Losse Veter op, de voorloper van RunningNL. Hij is bovendien een van de initiatiefnemers van de Rotterdam Running Crew en bedenker van de Cruyff Foundation 14K Run. Zijn passie gaat uit naar ontwikkelingen op het snijvlak van sport, urban culture en technologie.