Met de nieuwe Mizuno Wave Skyrise 3 zweef je bij iedere stap

De nieuwe Wave Skyrise 3 van Mizuno is verbeterd met MIZUNO ENERZY CORE in de zool waardoor het voelt of je zweeft bij elke stap. De allround hardloopschoen heeft een verbazingwekkend zachte demping en een hoge energieteruggave. Zo geniet je van je runs als nooit tevoren en kun je nieuwe doelen stellen. Dankzij meer snelheid bij dezelfde input aan energie.

De Wave-technologie in de tussenzool biedt stabiliteit en ondersteuning door gebruik te maken van twee lagen dempingsmateriaal met ieder een eigen dichtheid en dempingsvermogen. Het zorgt voor een zachte landing en meer energieteruggave. Dit gecombineerd met het Mizuno Enerzy-foam geeft een grote mate van demping in de schoen. De krachten die tijdens de landing op je voeten komen worden hierdoor maximaal geabsorbeerd.

Comfort

Het Airmesh-materiaal In het bovenwerk zorgt voor een goed ademend vermogen en een comfortabel omsloten gevoel. De uitneembare Premium Insock-sockliner geeft veel instapcomfort. De DynamotionFit-technologie begeleidt je schoenen door de natuurlijke afwikkeling heen waardoor je fantastisch loopt.

De slijtzool van duurzaam rubber geeft een uitstekende grip en tractie op zowel droog als nat wegdek. Aan de buitenkant van de hak is X10 carbonrubber toegevoegd voor nog meer slijtvastheid. De groeven in de slijtzool geven net wat meer flexibiliteit in de voorvoet.

Mizuno For Every Run

Mizuno heeft voor elk type loper de juiste schoen. Elke run is anders: van je eerste poging tot een 5 km tot het zetten van een nieuw persoonlijk record. De wereld is jouw atletiekbaan: ren door polders, bossen, over strand of door drukke straten in de stad. Het verbreedt je horizon, waar je ook bent en waar je ook gaat. Een run geeft niet om leeftijd, talent of techniek. Hardlopen, daar gaat het om. Voor jezelf en samen met alle hardlopers in de wereld. Mizuno is er voor iedereen. For Every Run.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?