Mizuno Wave Sky Neo geeft 56 procent meer energie terug

Het Japanse merk Mizuno lanceerde onlangs de Wave Sky Neo, een snelle hardloopschoen voor langeafstandlopers. De schoen is uitgerust met het nieuwe Enerzy Core, een revolutionair materiaal in de tussenzool dat zorgt voor een ongeëvenaarde veerkracht en demping. Deze Neo-versie van de Wave Sky-familie geeft 56 procent meer energie terug en is tot 293 procent zachter.

Naast Enerzy Core bestaat de tussenzool verder uit Enerzy en Foam Wave. Een door en door geteste constructie die zorgt voor een extreem zachte demping en het extra bouncy gevoel. Het opvallende oog in de hak isoleert de impact bij elke voetlanding. De afgeronde zool zorgt voor een vloeiende afwikkeling van de voet. Je ervaart meer stabiliteit en meer drive.

De innovatieve schoen is speciaal ontwikkeld voor competitieve runners die hun PR flink willen verbeteren. Dit topmodel van Mizuno is dankzij de geraffineerde constructie een van de beste allroundschoenen op de markt momenteel. Het is bij uitstek een schoen voor marathonlopers die een ultiem zwevend en extra bouncy gevoel willen ervaren tijdens het hardlopen. Dankzij het rekbare bovenwerk van WaveKNIT is de Wave Sky Neo optimaal ademend. De ondersteunende, sokachtige pasvorm biedt veel ondersteuning en helpt tevens om je voeten koel te houden.

Het comfort van de Wave Sky Neo geeft je een soeverein gevoel; de doordachte constructie verkleint tevens de kans op hardloopblessures, zo stelt Mizuno.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?