On en B&O bundelen krachten en ontwikkelen bijzondere hardloopset

On verovert de laatste jaren in rap tempo de hardloopmarkt met hun bijzondere schoenen en kleding. Het Zwitserse merk onderscheidt zich door haar oog voor detail en minimalistisch design. Een houding die ze gemeenschappelijk hebben met Bang & Olufsen. De twee merken hebben elkaar onlangs besloten tot een bijzondere samenwerking.

Cloudboom

Een gedeelde designfilosofie en fascinatie voor het creëren van meer diepgang in de ervaringen van mensen hebben On en Bang & Olufsen bij elkaar gebracht: hardlopen en muziek zijn fundamenteel voor hoe wij de wereld beleven. Vandaag wordt de ultieme hardloopset uitgebracht: De nieuwste eliteniveau wedstrijdschoen van On: de Cloudboom, zij-aan-zij met de eerste, beperkt verkrijgbare, draadloze sport oordopjes van Bang & Olufsen: Beoplay E8 Sport On Edition.

Geen compromissen wat betreft prestaties

De Cloudboom is de ultieme wedstrijdschoen van On. Hij is ontwikkeld op basis van input van topatleten en is alles wat je nodig hebt voor je snelste marathon ooit. De CloudTec Cushioning zorgt dat hij meteen goed zit en comfort biedt over langere afstanden. De Cloudboom heeft een Speedboard van koolstofvezel waarmee je bij de finish bent voor je er erg in hebt. De enkele laag technische gaas houdt het gewicht laag en biedt maximale luchtdoorlatendheid, terwijl het nieuwe gripprubber-mengsel is vormgegeven in een geavanceerd grippatroon voor maximale grip. De extreme geronde vorm van het onderste deel ondersteunt de rolbeweging voor nog meer stuwkracht.

‘Ik droom er al mijn hele leven van om de ultieme wedstrijdschoen te ontwikkelen’, zegt Olivier Bernhard, medeoprichter van On en meervoudig winnaar van het Ironman World Championship. ‘De Cloudboom is ontwikkeld op basis van de input van onze topatleten, die weten wat je nodig hebt om je snelste marathon ooit te lopen. Daarnaast vind ik ook het silhouet van de Cloudboom fantastisch. Hij bevat het kern-DNA van ons merk: minimalistisch ontwerp en maximale prestaties, een principe dat we delen met Bang & Olufsen.’

Beoplay E8 Sport On Edition

De Bang & Olufsen Beoplay E8 Sport On Edition-oordopjes worden geleverd in een compacte, draadloze laadhoes, die gemaakt is van materialen uit de sportwereld, zoals rubber en siliconen, met sterk en corrosiebestendig geanodiseerd aluminium, al meer dan 50 jaar een Bang & Olufsen-handelsmerk.

De verfijnde designdetails, zoals het geribbelde gripdetail op de oordopjes, zorgen dat je ook met natte of bezweette vingers de oordopjes kunt passen en onnodig stoppen of afleiding te voorkomen tijdens het rennen. De oordopjes kunnen tussen nummers wisselen, telefoongesprekken aannemen en de transparantiemodus activeren, allemaal met een simpele tik of veeg met je vinger.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?