On’s nieuwe Cloudmonster: een loopschoen met monsterlijke prestaties

Het Zwitserse On kondigt de Cloudmonster aan als zijn ‘meest buitenaardse creatie tot nu toe’. De schoen heeft meer CloudTec-elementen en meer demping om een ‘monsterlijke’ loopervaring te garanderen.

De schoenen van On hebben altijd al anders aangevoeld, maar de Cloudmonster neemt je loopervaring naar nog een heel ander niveau. Dankzij de grootste Cloud-elementen ooit – de bekende gaatjes in de middenzool waarvoor On bekend staat – loop je met dit monster nóg meer op wolkjes.

Plezier en serieuze prestaties

De CloudTec-middenzool, het veerkrachtige Speedboard en de unieke afgeronde vorm zorgen voor een erg hoge energieteruggave voor eindeloos plezier tijdens lange loopsessies. Dit ‘monsterlijk’ loopgevoel komt ook met de nodige prestatiegerichte eigenschappen. Het On’s lichte, duurzame en temperatuurbestendige Helion superfoam geeft nog meer demping, waardoor de nieuwe Cloudmonster een speelse ervaring, maar met serieuze prestaties biedt.

Onwezenlijk design

De Cloudmonster is een maximalistische schoen met een superzachte landing en een grote rebound. Tijdens de landing drukken de Cloud-elementen samen om de impact te verminderen. Het Speedboard® zit daarentegen vol energie, klaar om los te laten en weer naar voren te duwen, zodat je wordt aangemoedigd om steeds in beweging te blijven. En gedurende dat alles worden de benen steeds fris gehouden, zodat de volgende ochtend aanvoelt als een splinternieuwe trainingsdag.

Het is een perfecte schoen om dagelijkse kilometers mee te maken, je lange duurloop op zondag wat op te vrolijken, je herstelloop mee af te werken of om op rustige dagen aan te trekken wanneer je simpelweg nood hebt aan frisse lucht. Een laatste pluspunt? De schoen bestaat voor meer dan 30% uit gerecycled materiaal. 

Adviesprijs: 169,95 euro
Verkrijgbaar vanaf 31 maart op on-running.com en in geselecteerde loopspeciaalzaken.

Wil je meer weten over deze ‘monsterlijke’ schoen? Onze redacteur kon hem als een van de eersten testen! Je leest de review over de Cloudmonster in de schoenenspecial van RunningNL magazine. Nu verkrijgbaar in de winkel, of bestel het magazine hier online.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?