Ontdek Den Bosch op je loopschoenen met de KLM Urban Trail Series!

Op zondag 11 september vindt de derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch plaats. De KLM Urban Trails Series biedt lopers op een toegankelijke manier een uniek inkijkje in Nederlandse steden, waaronder Den Bosch. Met de boot door de Binnedieze, een bezoekje aan de Sint-Janskathedraal en daarna een Bossche Bol bij bakkerij De Groot. Het typische dagje Den Bosch kennen we allemaal. Dat kan spannender, actiever en leuker met de KLM Urban Trail Den Bosch!  

Verrassend Den Bosch

Anders dan bij de meeste loopevents, kom je tijdens de KLM Urban Trails op plekken waar je normaal gesproken niet zomaar komt. “Dat is het gave aan dit concept. Deelnemers lopen dwars door bijzondere en iconische gebouwen en leren de stad zo op een hele andere manier kennen. Dat is leuk voor zowel mensen die de stad al kennen, als mensen die een uniek dagje Den Bosch willen ervaren”, zegt Joris van Veen van organisator Golazo.

Rondrennen door het theater aan de Parade of in je hardloopshirt een sprintje trekken door de Willem Twee toonzaal. Dat kan normaal gesproken niet, maar op zondag 11 september is het allemaal mogelijk. De start-finish locatie is dit jaar op Markt. Je kunt kiezen voor een parcours van 5 of 10 kilometer. Hou komende weken zeker de website en sociale media van de KLM Urban Trail Den Bosch in de gaten om te kijken welke locaties aan het parcours zijn toegevoegd!

Bijzondere editie

De derde editie van de KLM Urban Trail Den Bosch is er niet zomaar een. “Wat deze editie extra leuk maakt is dat de routes niet alleen door de binnenstad komen, maar ook over de Tramkade gaan. Deze culturele hotspot mag niet ontbreken bij een ontdekkingstocht door Den Bosch.

Toegankelijk

De KLM Urban Trail Den Bosch is een toegankelijke run ongeveer 5 of 10 kilometer waarbij plezier op de eerste plaats staat. Sportievelingen ontdekken op een leuke manier de stad en lopen daarbij dwars door iconische en bijzondere gebouwen. Onderweg is er voldoende tijd voor een toffe foto of een mooie selfie. “Wij willen laten zien hoe leuk het is om te bewegen. Niet iedereen kan of wil een marathon lopen van ruim 41 kilometer, maar een bijzondere loop, zoals de KLM Urban Trail, is wel geschikt voor een grote groep mensen. Het is een hele leuke en gezellige manier van bewegen.”

De start en finish zijn dit jaar op 11 september op de Markt in Den Bosch. Hier ontvangen deelnemers na afloop ook hun unieke medaille en een welverdiend ontbijt.

Meer info en inschrijven: www.klmurbantrailseries.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?