Foto: Luka de Kruijf

Ontdek Groningen en Utrecht op je loopschoenen

Wil jij op een sportieve manier de verborgen parels en bijzondere bezienswaardigheden van een stad verkennen? Dat kan tijdens de KLM Urban Trail Series. Je loopt in je eigen tempo over een afstand van 5 of 10 kilometer door kerken, musea en theaters en langs tal van andere unieke locaties. De eerstvolgende edities zijn op zondag 10 april in Groningen en Paasmaandag 18 april in Utrecht. Voor beide edities kun je je nog inschrijven!

Groningen

Rennend door het Groninger Forum, het hoofdkantoor van Menzis en het Stadslyceum; het kan tijdens de zesde editie van de KLM Urban Trail Groningen op zondag 10 april. Het is de eerste keer dat het Forum onderdeel uitmaakt van de route. Deelnemers rennen door de centrale hal met zicht op het hart van het gebouw. Andere blikvangers zijn onder andere het St. Anthony Gasthuis, poolcafé Streetlife, de Media Centrale, het Academiegebouw en de Q-Park parkeergarage onder de Ossenmarkt.

Utrecht

Rennend de Domtoren en de treintoestellen in het Spoorwegmuseum verkennen; het kan tijdens de vijfde editie van de KLM Urban Trail Utrecht op Paasmaandag 18 april 2022. Dit jaar maakt ook de hoogste kerktoren van Nederland deel uit van de route. Deelnemers rennen door zeven eeuwen geschiedenis en trotseren de eerste 59 treden naar de bijzondere Michaëlskapel. Andere blikvangers zijn onder andere de Domkerk, het Spoorwegmuseum, de Gertrudiskathedraal, TivoliVredenburg en het Centraal Museum.

Meer info & inschrijven: https://www.urbantrailseries.nl/

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?