Parcours KLM Urban Trail Haarlem dwars door gebouwen binnenstad

Een sprintje trekken door de muziekzalen van Patronaat of in je hardloopkleding door de kerk terwijl je wordt toegezongen door het koor. Dat kan alleen tijdens de KLM Urban Trail Haarlem. Het nieuwe parcours voor de 4e editie op zondag 6 november zit vol verrassingen. De lopers ontdekken de Spaarnestad op een bijzondere manier. Want ze lopen niet alleen langs, maar ook dwars door de bijzondere gebouwen in de binnenstad.

Vanaf de nieuwe startlocatie bij MAAK Haarlem kunnen de deelnemers kiezen voor een korte route van ongeveer 5 kilometer of een lange route van ongeveer 10 kilometer. Onder andere Mooie Boules, Patronaat, de Bakenesserkerk en het Stadhuis maken deel uit van het parcours. “Het wordt een unieke ontdekkingstocht. We zijn ontzettend blij dat zoveel typische Haarlemse locaties hun deuren openstellen voor onze hardlopers”, aldus de organisatie.

Laagdrempelig

De KLM Urban Trail Haarlem is een toegankelijk hardloopevenement. Tijdens deze fun run gaat het niet om snelheid of winnen, maar om plezier en genieten. De afstanden van ongeveer 5 en 10 kilometer zijn geschikt voor een brede doelgroep. Onderweg hebben de deelnemers voldoende tijd om foto’s te maken en de highlights van het parcours te ontdekken. De organisatie zorgt voor support en entertainment en na afloop ontvangen de deelnemers een tasje met drinks en bites. Uiteraard zal een medaille ook niet ontbreken.

Meedoen

Wil je ook op ontdekkingstocht door de Spaarnestad? Inschrijven is nog mogelijk via www.klmurbantrailhaarlem.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?