Polar lanceert nieuwe versies van Ignite en Vantage

Polar lanceerde afgelopen week twee nieuwe toevoegingen aan zijn succesvolle lijn sporthorloges: Polar Ignite 2 en Polar Vantage M2.

Het Finse Polar heeft meer dan veertig jarige historie met technologie die mensen helpt om op alle niveaus te verbeteren. De Polar Ignite 2 en Vantage M2 vormen een nieuw hoogtepunt in dit verhaal: beide beschikken over innovatieve, slimme functies, gepersonaliseerde begeleiding en stijlvolle, functionele designs.

“Onze workout-routine is afgelopen jaar ingrijpend veranderd,” zegt Tomi Saario, CEO van Polar. “Het licht aan het eind van de tunnel is momenteel voor velen zichtbaar en dat is een enorme kans om sterker terug te komen. De horloges van Polar bieden een holistischer beeld dan andere partijen in de markt, door op ieder moment inzicht te bieden in de allesomvattende fysieke en mentale gesteldheid van de gebruiker. De nieuwe Ignite 2 en Vantage M2 zijn precies voor dat doel ontworpen. Ze helpen om je lichaam beter te begrijpen, je prestaties te verbeteren en bieden alle handvaten om 2021 jouw jaar te maken.”

Polar Ignite 2

De nieuwe Polar Ignite 2 combineert een schatkist vol sport- en fitnessfuncties met een brutale, zelfverzekerde stijl. Het slanke, lichtgewicht ontwerp, smartwatchfunctionaliteit, gepersonaliseerde trainingsbegeleiding en tot vijf dagen batterijduur maken dit het ideale, 24/7-draagbare horloge om de beste versie van jezelf te worden.

Functies zijn onder andere:

  • Stijl: een lichtgewicht maar duurzaam ontwerp dat is te personaliseren met verschillende wijzerplaten, kleuren en horlogebandjes, waaronder die ingezet met echte Swarovski®-kristallen.
  • Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
  • Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
  • Serene: begeleide ademhalingsoefeningen voor betere balans tussen lichaam en geest.
  • Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse workout-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangregistratie in de Weekly Summary-functie.
  • Hartslagsensormodus: nauwkeurige, realtime registratie van je hartslag die te koppelen is aan andere apparaten, zoals fitnessapparatuur of fietscomputers.
  • Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.
  • De Polar Ignite 2 is vanaf 21 april verkijgbaar op polar.com voor € 229,90.

Polar Vantage M2

De nieuwe Polar Vantage M2 is hét alles-in-een multisporthorloge dat serieuze sporters helpt om hun prestaties te verbeteren. De gepersonaliseerde trainingsbegeleiding, tot honderd uur batterijduur in trainingmodus en ongevenaarde precisie in voorgangs- en herstelmetingen maken dit functionele multisporthorloge de belichaming van een sportieve mindset die helpt om slimmer te trainen, niet harder.

Functies zijn onder andere:

Running program: adaptieve trainingsschema’s die helpen hardloopdoelen efficient en nauwkeurig te bereiken.
Training Load Pro™: biedt gedetailleerd inzicht die bijdraagt aan compleet herstel voor de volgende training.
Nauwkeurigheid: geavanceerde hartslagtechnologie op de pols en geïntegreerde GPS voor precieze registratie van snelheid, afstand en locatie.
Slaap & herstel: de Sleep Plus Stages™ en Nightly Recharge™ functies bieden gedetailleerd inzicht in je slaapduur en –kwaliteit en meten in hoeverre je lichaam is hersteld van de inspanning de dag ervoor.
Fitspark™ & Weekly Summary: gepersonaliseerde dagelijkse workout-begeleiding gebaseerd op je mate van herstel en trainingshistorie en voortgangregistratie in de Weekly Summary-functie.
Fuel Wise™: slimme eet- en drinkhulp voor optimaal bijtanken van je lichaam tijdens lange sessies.
Smartwatch essentials: een gemakkelijk te bedienen dashboard met muziekbediening, weersvoorspellingen en push-notificaties.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?