Rotterdam rent voor Pink Ribbon tijdens de 13e editie van de Ladiesrun

Op zondag 16 juni is het zover: de jaarlijkse Ladiesrun Rotterdam. Hét leukste loopevenement voor vrouwen, waarbij sporten én een gezellige dag uit centraal staan. Duizenden vrouwen lopen deze dag de 5 km, 7,5 km of 10 km en halen geld op voor Pink Ribbon.

Valentijnsdag

De inschrijving van de dertiende editie start traditiegetrouw op donderdag 14 februari; de dag van de liefde! Het wordt ongetwijfeld weer een run op de startbewijzen, elk jaar schrijft een recordaantal deelneemsters zich op deze speciale dag in voor de Ladiesrun Rotterdam. Dit jaar verwacht de organisatie in totaal 6.000 deelneemsters aan de start.

Festival edition

Na het succes van afgelopen jaar kenmerkt de Ladiesrun Rotterdam zich ook dit jaar als festivaleditie met start en finish in het Zuiderpark. De locatie wordt omgetoverd tot een gezellig festivalterrein waar iedereen na afloop kan genieten van diverse shopping stands, muziek en foodtrucks. Kortom na de fysieke prestatie samen met vriendinnen, collega’s en familie nog lekker nagenieten in het park en er een heerlijke dag uit van maken met elkaar.

Inschrijven

Inschrijven voor de Ladiesrun Rotterdam op zondag 16 juni kan vanaf vandaag via www.ladiesrunrotterdam.nl

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?