Schoenenspecial 2023

In onze jaarlijkse schoenenspecial geven we je een uitgebreid overzicht van wel bijna 50 loopschoenen om jou te helpen in de zoektocht naar de ideale looppartner. Van neutrale trainingschoenen tot modellen die extra stabiliteit bieden en snelheidsduivels om je pr mee te breken: ze komen allemaal aan bod. Verder krijg je met deze special inzicht in de laatste schoenentrends en technologieën om helemaal up-to-date te zijn over de loopschoenenmarkt in 2023.
3 Trends die 2023 kleuren

Technologie staat niet stil, ook niet in de loopschoenenwereld. Dat zien we telkens terug bij het samenstellen van onze jaarlijkse schoenenspecial. Wat 2023 voor lopers in petto heeft? Eddy D’Hondt, inkoopverantwoordelijke van loopspeciaalzaak Runners’ lab en veelgevraagd schoenexpert, deelt drie belangrijke insights in de wondere wereld van de loopschoenen.

4 Tips om de levensduur van je favoriete paar te verlengen

Een eeuwigdurend huwelijk zal het nooit zijn tussen jou en je hardloopschoenen. Gelukkig zijn er wel tips om de tijd tussen jullie twee aanzienlijk te verlengen. Succes gegarandeerd.

De volledige schoenenspecial 2023, trends en onze tips zijn te lezen in het RunningNL magazine.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?