Sporten met de kids: CYBEX en PUMA lanceren atletische buggy’s voor actieve ouders

De Duitse expert op het gebied van kinderartikelen CYBEX en toonaangevend sportmerk PUMA slaan de handen in elkaar en brengen een collectie kinderwagens op de markt. De reeks focust zich op actieve ouders die graag hun kinderen betrekken bij het sporten.

De collectie omvat twee iconische CYBEX modellen: de befaamde ZENO en AVI, maar dan in een gloednieuw design. De kinderwagens krijgen een atletische uitstraling, geïnspireerd op de nieuwe hardloopcampagne van PUMA.  

De ZENO is een 4-in-1 wandelwagen die je kan duwen of trekken.. Je kunt er zelfs mee skiën of aan een fiets bevestigen. Ben je een newbie in sport en en behaal je maar wekelijks je dagelijkse 10.000 stappen? Of ben je een fervente sportliefhebber? Voor ieder type sporter is er een perfect model. 

De AVI is een lichtgewicht sportwandelwagen, ideaal voor hardlopers en jonge ouders die willen sporten met hun kleintje. De kinderwagen is door zijn aerodynamisch ontwerp vederlicht en optimaliseert hierdoor de prestaties. Als ouder kan je strikt je trainingssessie volgen, terwijl je kind met glunderende ogen de wereld kan ontdekken.

Beide wandelwagens zijn voorzien van reflecterende elementen en beschermende PUMA ‘stand guards’, bevestigd op strategische plekken van de kinderwagen. Zo is je wandelwagen op elk moment van de dag optimaal zichtbaar. Safety first!

A match made in heaven

Techniciteit, prestatie, innovatie en ontwerp vormen de 4 pilaren van de collectie. “Dit jaar heeft PUMA naast innovatieve technologieën, zoals NITRO Foam, ook een geheel nieuwe reeks van performance hardloopschoenen gelanceerd,” aldus PUMA CEO Bjørn Gulden. “Een perfecte aanvulling hierop zijn de producten die we samen met CYBEX hebben gecreëerd. De twee kinderwagens zijn hardloopproducten voor ouders die hun actieve levensstijl willen volhouden.”

“Wij zijn verheugd om dit eerste partnerschap en samenwerking aan te kondigen. Onze gedeelde passie voor producten, onze toekomstvisie over hardlopen en actief modern ouderschap liggen perfect op één lijn met PUMA”, aldus CYBEX CEO Johannes Schlamminger. “Onze toewijding aan de creatie van technologieën met geavanceerde innovatie maken van deze joint venture een die echt verandering kan brengen voor hardlopers en ouders.”

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?