Susan Krumins blij met rentree in Tilburg [+ video]

Susan Krumins heeft bij de Tilburg Ten Miles haar rentree gemaakt. De atlete kampte maandenlang met de gevolgen van een vervelende parasiet waardoor ze het zomerseizoen grotendeels aan zich voorbij moest laten gaan.

Krumins kwam als eerste Nederlandse over de streep in een tijd van 33.31″. ‘Het is natuurlijk geen toptijd voor mij maar het is een succes dat ik de wedstrijd doorgekomen ben zonder me naar de tering te lopen. Nic zei tegen mij ‘ga maar gewoon op 3’20 weg en als je sneller kan is dat leuk mee genomen. Ik schrok daar wel een beetje van omdat ik dacht dat ik wel sneller kon lopen. Maar Nic weet altijd precies wat ik kan en ik heb ongeveer strak op 3’20” per kilometer gelopen.’ We spraken haar na afloop van de race over Tilburg, over haar voorbereiding en haar plannen met betrekking tot Doha.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?