Update: Testers gevonden voor Mizuno Enerzy

Mizuno introduceerde onlangs Enerzy. Deze tussenzooltechnologie zorgt voor een veel zachtere en tegelijkertijd responsievere demping. Het werkt als een stuiterbal waardoor de energieteruggave ongekend hoog is. De lichtgewicht hardloopschoen is geschikt voor zowel duurlopen als snelle intervaltrainingen.

Enerzy heeft een ontwikkelingstraject van meer dan twee jaar doorlopen op de eigen R&D-afdeling van het merk. Het resultaat is een materiaal dat tot 293% zachter is. Het is tegelijkertijd responsiever dan eerder gebruikte zoolmaterialen. Het zorgt voor een energieteruggave van maar liefst 56% en is daarmee het materiaal met de hoogste energieteruggave ooit.

We mogen 10 paar Mizuno-schoenen, voorzien van de nieuwe Enerzy-technologie, door onze lezers laten testen. Wil jij in aanmerking komen als tester? Stuur dan vóór 31 juli 2020 een mail met een korte motivatie naar info@running.nl.

Update: Uit de vele inzendingen hebben een keuze gemaakt. Mooi om te zien is dat onze lezers erg benieuwd zijn naar de nieuwe technologie en graag hun bevindingen willen delen. De testers zijn: Ruud Frieling, Edward Sprokolt, Jacqueline van Vliet, Marijke Blijleven, Maurice Migchielsen, Wouter in ’t Groen, Marieke van Loon, Marianne den Boer, Sander Tuinhof, Jenna Zaagsma.

Ben jij één van de testers dan heb je, als het goed is, een mail ontvangen. Zoniet, check even je junkmail of mail naar info@running.nl.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?