Voorkom vermoeide voeten met Herzog enkelsokken

Ben jij je loopkilometers aan het opvoeren en wil je vermoeide voeten voorkomen? Dan kunnen de PRO Sport Compressie Enkelsokken van Herzog weleens de oplossing zijn.

De PRO Sport Compressie Enkelsokken van Herzog geven ondersteuning aan de voetboog en verminderen klachten aan de peesplaat onder voet. Bovendien zijn het fijne sportsokken met een ergonomische linker- en rechtervoet, gebreid met antibacteriële garens met extra demping rond de hiel en de bal van de voet.

UNIEKE WERKING

De enkelsok geeft een stevige compressie op het voetgewelf en rond de hiel-wreeflijn. Die extra compressie is van belang om de natuurlijke welving van de voetzool in stand te houden en de peesplaat te ontlasten. Hierdoor zal de voetboog minder doorzakken, wat blessures helpt voorkomen. Ook helpen de enkelsokken bij gezwollen voeten en dragen ze bij aan een verbeterde bloeddoorstroming. De enkelsok zorgt ervoor dat vocht met de afvalstoffen van het verbrandingsproces sneller worden afgevoerd, waardoor er minder vochtvorming in de voet kan ontstaan.

VOORDELEN

De PRO Compressie enkelsok …:
 – Geeft meer energie tijdens het sporten
– Draagt bij tot een sneller herstel na het sporten
– Voorkomt irritatie van de peesplaat
– Ondersteunt de voetholte
– Voorkomt vochtophoping
– Vermindert de schokbelasting
 – Verkleint het blessurerisico
– Ondersteunt spieren & pezen optimaal
– Draagt bij tot snellere afvoer van afvalstoffen
– …

Helemaal fan van deze sokken? Je profiteert deze zomer van mooie bundelkorting. Ga snel naar www.herzogmedical.com en kies jouw favoriete kleur sokken!

*OVER HERZOG
Herzog is pionier van compressie in sport. De Herzog-producten (waaronder ook hun bekende compressiekousen en -tubes) zijn ontwikkeld op basis van wetenschappelijk onderzoek
. Meer info op de website van Herzog.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?