Abonneer je op runningNL magazine & ontvang deze BLACKROLL-producten gratis

Scoor je voordeel en krijg iedere twee maanden runningNL in je brievenbus. Nu met de BLACKROLL SLIM & LOOP BAND als welkomstgeschenk.

BLACKROLL SLIM & LOOP BAND

De BLACKROLL SLIM is een trainingstool voor een intensieve fasciale massage. Deze foam roller is compact (kleiner van omtrek en contactoppervlak dan de BLACKROLL STANDARD), waardoor de massage intensiever is en spierspanningen makkelijker worden losgemaakt. Bovendien is het ook erg handig om mee te nemen, wat het een ideale reisgenoot maakt.

Ook de LOOP BAND is praktisch om mee te nemen naar je gewenste trainingsplek. Deze fitness- of weerstandsband (met een lengte van 32 cm) is speciaal ontwikkeld om verschillende spierketens te trainen. Door de doeltreffende spiertraining verlaag je het blessurerisco en verbeter je tegelijkertijd de kracht en balans van het lichaam.

Over runningNL magazine

runningNL magazine verschijnt 6 keer op een jaar en biedt een schat aan informatie voor zowel beginnende en ervaren hardlopers als voor iedereen die een gezonde levensstijl nastreeft. Je leest over de leukste loopevents, krijgt deskundig materiaaladvies en verbetert je prestaties dankzij de juiste trainingstips, oefeningen en loopschema’s van coaches. Ook op gezondheidsvlak bespreken we diverse onderwerpen: van voeding tot mentaal welzijn.

Bekijk hier onze abonnementsformules.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?