Bereik je hardloopdoelen in 2023 met nieuw RunningNL magazine

Wil je in het nieuwe jaar beginnen met hardlopen of slimmer trainen om je loopprestaties naar een (nog) hoger niveau te tillen? In het januarinummer helpen we je goed uit de startblokken te schieten met een uitgebreide gids voor beginnende lopers, praktische tips voor een blessurevrij loopjaar en gouden vuistregels die zowel beginner als ervaren hardloper helpen om in 2023 meer te genieten van het lopen. Op de cover schittert dit keer Evy Gruyaert, die al meer dan honderdduizenden mensen aan het rennen heeft gekregen. Haar loopverhaal en meer dan 100 pagina’s aan tips en inspiratie lees je nu in het nieuwste magazine.
Evy Gruyaert

Ze had vroeger een hekel aan hardlopen, maar inmiddels heeft de Belgische Evy Gruyaert honderdduizenden mensen aan het rennen gekregen. Oók in Nederland. Als een betrokken vriendin begeleidt ze met haar stem lopers tijdens hun vaak pittige trainingen. Wij konden de populaire loopcoach van de lage landen interviewen voor een gesprek over het belang van bewegen en hardlopen in het bijzonder.

Begin in 2023 met hardlopen!

Het nieuwe jaar is de perfecte gelegenheid om je goede voornemens om te zetten in de praktijk. Wij helpen je alvast op weg en beantwoorden 10 veelgestelde vragen van beginnende hardlopers en begeleiden je met een 10-wekenschema naar je eerste 5 km onafgebroken lopen.

Verder tippen we 5 bijzondere routes van 5 km doorheen Nederlandse steden om je te motiveren met boeiende hardlooplocaties. Wedden dat je die 5 km nog eens wil lopen?

Slimmer eten in 2023

Ook in het januarinummer besteden we weer de nodige aandacht aan (sport)voeding. Van slim eten tijdens koude wintertrainingen tot voedingsadvies voor je algemene gezondheid. Veel voornemens bij het nieuwe jaar hebben vaak ook betrekking tot gewichtsverlies, waarbij diëten opnieuw extra aandacht krijgen. Diëten werken helaas niet. Wij interviewden Intuïtief eten-coach Celien Rombouts, die je (opnieuw) met plezier en vertrouwen leert eten.

Wegdromen

Onze redacteur kreeg de kans om tijdens de Salomon Cappadocia Ultra Trail de prachtige streek in het hart van Centraal-Anatolië al lopend te ontdekken. Het werd een onvergetelijke ervaring, zowel in de lucht als op de grond. Wij nemen je mee op een terugblik om even bij weg te dromen. Eentje voor op je loopbucketlist in het nieuwe jaar?

… & Verder
  • Toppers van het voorjaar: vier loopevents die je niet wil missen
  • Danny Huibregtse: winnaar van de zwaarste marathon van Nederland
  • De 23 gouden loopregels anno 2023 op een rijtje
  • 10 tips voor een blessurevrij loopjaar van prof. Johan Bellemans
  • ‘De ideale dag’: een handleiding voor meer energie
  • In de kijker: proef de popolairste loopevents nu ook op je wandelschoenen

Ontdek hier de volledige inhoud.

WIN!
Tien gelukkige lezers van het januarinummer maken ook kans om een premium jaarabonnement op Hardlopen met Evy te winnen. Met meer dan 25 trainingsschema’s en waardevolle tips is dit misschien wel de extra boost die je nodig hebt om in het nieuwe jaar volop voor je loopdoel te gaan. Check snel het magazine, beantwoord de wedstrijdvraag en waag je kans!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?