Leen’s loopweer: Koel Weekend

Vrijdag 5 juni 18.00 uur

Vandaag was een koele en natte dag. Het werd 13 graden. Komende avond is er nog kans op een bui, vannacht wordt het op de meeste plaatsen droog. Bij een matige wind uit het westen koelt het af naar 8 graden.

Morgen is de wind matig tot krachtig en komt uit het zuidwesten. Het is wisselend bewolkt en overdag blijft het afgezien van een kleine kans op een bui veelal droog. De temperatuur komt in de middag uit op 15 à 16 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag is de kans op enkele buien groot. Bij een matige zuidwestelijke wind daalt de minimum temperatuur naar 10 graden.

Zondag kan er eerst nog een bui vallen, maar in de loop van de dag neemt de kans op zonnige momenten ook weer toe. De matige tot krachtige wind blijft uit het westen tot zuidwesten waaien. De middagtemperatuur komt uit op 15 graden.

Maandag en dinsdag nog maar een kleine kans op een bui. De wind gaat uit het noorden waaien en in de middag een maximum temperatuur van ongeveer 16 graden. In de loop van de week meer zon en warmer. Het blijft vrijwel droog.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?