CPC Loop Den Haag Foto: Luka de Kruijf

Leen’s loopweer: Zaterdag zonnige perioden

Vrijdag 6 maart 2020 10.00 uur

Na het kletsnatte weer van donderdagavond en nacht ziet alles er voor het weekend een stuk minder nat uit. Komende avond en nacht zijn er opklaringen en het blijft op de meeste plaatsen droog. Bij weinig wind koelt het af naar 3 graden.

Morgen begint de dag met flinke zonnige perioden, maar in de loop van de dag krijgen we ook met wolken te maken. Het blijft overal droog. De matige wind waait uit het zuidwesten. In de middag wordt het 9 à 10 graden.

In de nacht van zaterdag op zondag wolkenvelden en opklaringen. Het blijft op de meeste plaatsen nog droog. Bij een matige zuidelijke wind daalt de minimum temperatuur naar 6 graden.

Zondag is een bewolkte dag met slechts enkele opklaringen. De kans op enige regen of enkele buien is weer een stuk groter, maar er zijn ook langere droge perioden en de hoeveelheid neerslag lijkt beperkt te blijven. Bij een matige tot krachtige wind uit het zuiden tot zuidwesten wordt het 10 à 11 graden.

Begin volgende week houdt het sterk wisselvallige weer aan. Maandag en dinsdag is de kans op neerslag van betekenis groot. Met 10 tot 12 graden is het wel zacht. Vooral dinsdag veel wind.

Meer informatie over het weer kunt u vinden op www.leendekoning.nl

De website is ook op de smartphone goed te lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?